Breaking NEWS

Destro #26

Liqui Moly Husqvarna Team

V současné době jsi na 12. místě v celkovém pořadí! Jak hodnotíš svůj dosavadní výkon v této sezóně?

No během testů jsem se cítil velice dobře, ale pak přišel určitý zlom. Stále se potýkam s neúspěchem nastavení motorky. Připadám si silný, ale opak je pravdou a stále mám co zlepšovat. V kvalifikacích tlačím naplno, dostávám se v nich na svůj limit. Závody se snažím jezdit hlavou a nedělat chyby, ale někdy se nezadaří. Navíc se ještě potýkám se zdravotními problémy prstů na levé ruce.

Pouhých 15 bodů je rozdíl mezi tebou a Jardou, který figuruje na 4. pozici. Jaké jsou tvé ambice do dalších závodů a kam by si se chtěl posunout v tabulce?

Tak určitě bych se rád podíval z 12. místa o pár pozic výše. Jarda jezdí velice dobře samozřejmě i ostatní závodníci. Jsem si vědom toho, že to bude nelehký úkol. Už jsem bohužel vynechal 2 závody a pár bodů mně tak uteklo. O to bude obtížnější se zase posunout o pár pozic výše. Konkurence je vysoká a urvat zase nějaké body bude složité.

Co říkáš na tuhle obrovskou konkurenci v prostřední části tabulky skupiny Elite?

Ano, konkurence je velice velká. Je zde plno skvělých závodníků, kteří nedají kousek tratě zadarmo. Určitě se bude férově bojovat až do posledního závodu ve Valencii, ale na to si ještě chvíli počkáme.

Je něco, co by si chtěl říci na závěr?

Na závěr bych rád řekl, že jsem rád za každý závod co odjedeme, samozřejmě úspěch i neúspěch když se někdy nezadaří. Tak pánové! Nic nevzdávat a bojovat až do posledního kola. Jinak všem přeji hodně úspěchů při dalších závodech a zase na trati. Zatím čus

Počet pódiových umístění: 7

Počet startů: 63

Počet titulů: -

Autor: Fananek, czech GP

11.7.2024