Breaking NEWS

Benefiční závod Pro Krtka

World International Circuit Marco Simoncelli

V pondělí 16.9.2024 se uskutečnil benefiční závod na podporu Nadačního fondu dětské onkologie Krtek, který přinesl nejen skvělé sportovní výkony, ale také možnost pomoci dětem, které bojují s těžkým onemocněním. Na závodní dráze dlouhé 18 kol si pro Pole Position dojel jezdec s číslem #19, Kaktus, který si následně vybojoval druhé místo na stupních vítězů. Na prvním místě se umístil #1 Jacob, který předvedl excelentní jízdu, a třetí příčku obsadil #81 SQ_Nitro. Celkově se podařilo během akce vybrat téměř 13 000 Kč, které půjdou na pomoc NFDO Krtek.

Velké poděkování patří Lukáši Novotnému za jeho pomoc při organizaci závodu a za vynikající komentář, který provázel celou akci.  Stejně tak bych chtěl poděkovat všem účastníkům, kteří se této události zúčastnili a přispěli svou účastí k dobré věci. V neposlední řadě patří velké díky i paní  Mgr. Evě Kroupové Ph.D. z Nadačního fondu dětské onkologie Krtek v Brně, která nám celou akci pomohla zorganizovat.

Zvláštní poděkování

Děkujeme všem, kteří se na této akci jakýmkoliv způsobem podíleli, zvláště pak firmě BonMoto a Moto Racing Teamu Roháč&Fejta za obrovskou podporu  a těšíme se na další společné události, které budou nejen o skvělém závodění, ale také o pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují.

Moto Racing Team
Kavárna CAFFE GP v Praze

Autor: fananek, Czech GP

22.09.2024