Breaking NEWS

Jarda #2

Leopard Honda Racing

Uteklo to jako voda a sezóna se pomalu, ale jistě blíží ke konci. Před posledními třemi závody Ti v celkovém hodnocení šampionátu patří 4. pozice, když ztrácíš na třetího #54 Apače pouze 10 bodů. Věříš si na to, že by si mohl souboj o celkové třetí místo zvládnout?

Řekl bych, že bude hodně záležet na tom, zda Apač pojede všechny zbylé závody. Pokud ano, tak si myslím, že to třetí místo asi neurvu. Nebudeme si nic nalhávat. Apač je rychlejší jezdec než já, to ale neznamená, že mu to budu chtít nechat jen tak zadarmo.

 

V celkovém hodnocení šampionátu týmů společně s Jacobem držíte první místo s náskokem 76 bodů před druhým týmem Kopron Rivacold Snipers. Jsi rád, že jsis před sezónou vybral tým Miodraga Kotura a myslíš si, že již první místo udržíte?

Tým Leopard Racing jsem chtěl jet už delší dobu a pro tuto sezónu to konečně vyšlo. Je to špičkový Moto3 tým a jsem s ním moc spokojen. Nejlepší na tom je, že podepsali do týmu i mého kamaráda, suprového parťáka Jacoba, a tím bych mu chtěl pogratulovat k mistrovskému titulu. Zpět ale k otázce, myslím si, že s Jacobem to první místo v hodnocení týmů získáme.

Tvými nejlepšími výsledky v dosavadním průběhu sezóny jsou dvě třetí místa (Barcelona, Buddh). Jsi se svými výsledky, které jsi během sezóny zaznamenal spokojený nebo jsi od sebe očekával více?

 

V tak velké konkurenci si myslím, že to jsou dobré výsledky. Na začátku sezóny jsem si říkal, že bych mohl jezdit do TOP 5 a občas se podívat i na bednu. Celkově jsem docela spokojen, až na pár výjimek je to dobrá sezóna

Je něco co by si chtěl říci na závěr?

Chtěl bych poděkovat všem klukům za skvělou sezónu a klukům z Dorny za dobrou práci.

Počet startů: 135

Počet pódiových umístění: 86

Počet titulů: 2

Autor: fananek, Czech GP

26.8.2024