Breaking NEWS

PAvel #75

CIP Green Power KTM

Pavle, sezóna se blíží ke svému závěru a zbývá posledních pět závodů. Mezi tebou, #20 R4C3Rem a #18 Honzou je to napjatý souboj o každou pozici. Jak se cítíš před závěrečným bojem o TOP 5?

Cítím se dobře, poslední tratě patří mezi mé oblíbené. Bude to ale opravdu těžké, myslím si, že bez šance není ani Destro. Každá malá chyba se trestá ztrátou pozice a bodů. Budu se snažit vyvíjet tlak na soupeře a donutit je tím k chybám.
 

Jak bys zhodnotil svůj výkon v dosavadním průběhu sezóny? Je něco, co bys zpětně udělal jinak?

Se svým výkonem jsem spokojený. Průběžné 7. místo v šampionátu je pro mě skvělé. Jezdím myslím bez zbytečných pádů a chyb. A díky novému ovladači PS5, který mi sedí, jsem i zrychlil. 😀 To je asi to, co bych udělal zpětně dříve.
 

V týmovém pořadí se váš tým CIP Green Power KTM nachází na 5. místě, pouhých 55 bodů za týmem BOE Motorsports, který drží 3. místo. Je ve vašich silách s #92 Fildou zabojovat o pomyslnou bednu v celkovém pořadí týmů?

Pro 3. místo v šampionátu konstruktérů uděláme s Fildou maximum. Bohužel se Filda nemůže účastnit všech závodů, a to je pak znát na bodech. Ale určitě nic nevzdáváme a uvidíme po Valencii.

Jsem rád, že se můžu účastnit tohoto skvělého šampionátu, a těším se na kategorii Moto2, která bude určitě zajímavá. Vrátí se rychlí jezdci, hlavně velký talent Šnajdy, ten určitě potrápí dosud suverénního Jacoba. 😀

Počet startů: 126

Počet pódiových umístění: 3

Počet titulů: -

Autor: fananek, Czech GP

15.8.2024