Breaking NEWS

Apač #54

Leopard Racing

Gratulujeme k úspěšnému startu sezóny! Jaké jsou tvé první dojmy po čtyřech odjetých závodech?

Mé dojmy jsou smíšené, protože hned první závod se mi nepovedl podle představ po tom, co jsem musel dohánět ztrátu z posledního místa, ale nakonec se podařilo urvat 4. místo a to také není špatné.

V USA jsi dojel na pátém místě, co se stalo ve tvém nejméně úspěšném závodě? Byly tam nějaké konkrétní problémy nebo nečekané situace?

V USA mě to strašně mrzí, že to dopadlo nakonec takhle. Cítil jsem se 100% na lepší umístění, než bylo toto, ale tak stalo se. První start se mi povedl bez problému, po chvilce jsem byl první a byl to dobrý pocit, ale taky zároveň ne, když jsem věděl, že za sebou mám hladové borce, takže byl na mě vyvinut i velký nátlak. Pak ale padla červená vlajka a tam se to vše pokazilo. Druhý start se mi povedl, ovšem když jsem najížděl do první zatáčky, tak přede mnou brzdil někdo o trochu dříve. Kvůli tomu jsem to musel vytáhnout ven, takže jsem doháněl z tuším 7. místa. Nakonec jsem se probojoval na čtvrté místo, kde se mě neustále snažil předjet Honza Šesták, takže jsem takhle zároveň ztratil kontakt s tou první skupinkou, poté jsem se trochu vzdálil Honzovi a myslel jsem, že je vše OK, ale bohužel přišel obrubník a ten mi to vše zkazil. Nedá se nic dělat, byl jsem znovu a 7. místě, ale nakonec se mi povedlo vybojovat 5. místo.

Lukypro a Jacob jsou zatím tvými hlavními konkurenty v boji o titul. Jak hodnotíš jejich výkony a myslíš, že můžete bojovat o titul až do konce?

Těch konkurentů je mnohem více, protože každý závodník je dobrý na jiné trati, teda krom Jacoba, ten je dobrý všude, to je prostě střelec ten kluk. No ale abych se dostal k tomu, co jsem načal, tak těch konkurentů je hodně a myslím si, že se to do konce sezóny ještě hodně promíchá, ale věřím, že bychom mohli předvést krásnou podívanou.

Je něco, co by si chtěl sdělit svým fanouškům?

Fanouškům bych chtěl vzkázat jen to, ať si pořádně užívají ty naše závody, protože to bude ještě velký mazec a ať fandí, protože ta podpora pomůže. Děkuji moc a děkuji i tobě Fany, že jsem mohl být v tomto rozhovoru. 
 
Díky za rozhovor…

Počet pódiových umístění: 5

Počet startů: 13

Počet titulů: -

Autor: Fananek, czech GP

30.6.2024