Breaking NEWS

Chary #17

Repsol HONDA

Trvalo to dlouho, ale přece jenom ses dočkal. Jsi další mistr světa ve skupině PRO, a řadíš se tak mezi největší jména v tomto šampionátu. Jaké jsou tvé pocity?

Mé pocity nejsou nějak speciální. Jsem za to rád, ale nejsem z toho úplně odvařen. Byl to můj cíl pro tuto sezónu poté, co Kaktuss odstoupil. A splnil jsem si ho, jsem za to rád.

 

S tvým hlavním rivalem Lukym jste předváděli krásné souboje po celou sezónu. Je nějaký moment, na který budeš vzpomínat nejvíce a vypíchl by si ho právě oproti ostatním?

Soubojů s Lukym bylo tuto sezónu spousty, ale nejvíce bych vypíchl poslední závod ve Valencii, kde byly souboje jak mezi námi, tak i ostatními závodníky. Celá sezóna byl jeden velký souboj.

Sezóna sice skončila, ale následuje ji hned SMT Cup. Vypadá to, že s tebou budeme muset počítat nadále na předních pozicích. Jaké jsou tvé cíle pro tuto sérii závodů?

Jelikož jede i Kaktuss který je rychlejší, tak si nemyslím že bych mohl SMT Cup vyhrát. Právě proto je můj cíl být druhý, a získat novou hru MotoGP24.

Je něco, co by jsi chtěl říct na závěr? Nyní máš možnost.

Jenom bych chtěl pozdravit Jardu

Počet startů: 100

Počet pódiových umístění: 33

Počet titulů: 1

Autor: Jacob, Fananek

11.04.2024