Breaking NEWS

Laco #83

Monster Energy Yamaha MotoGP

Sezóna se nám blíží ke konci, a tobě patří 7. pozice v tabulce. Nicméně na 6. Jardu ztrácíš jediný bod, myslíš že ve zbývajících 4 závodech dokážeš tohoto zkušeného jezdce porazit?

Ano, rád by som, ale Jarda je moc dobrý, skôr si myslím že ak pôjde Jarda všetky 4 závody, tak ho nepredbehnem v tabulke, úprimne povedané.

 

Jsi jedním z mála jezdců, kteří hájí Slovenské barvy. Co tě vedlo k tomu jezdit právě v Českém šampionátu, a jak si rozumíš s ostatními kluky?

Úplná náhoda, myslím že ma oslovil Luky, ked som s ním raz hrál on-line. Všetci chalani sú v pohode a rád sa s nimi bavím a jezdím . A to že jazdím jeden z mála ako Slovák, je pre mňa ešte väčšia výzva.

Opusťme teď na chvíli závodění. V reálném životě jsi vystřídal pár zemí ve kterých jsi žil, dá se říct že žiješ hodně aktivní a zajímavý život. Mohl by jsi nám specifikovat které země to konkrétně byli, co děláš za práci a jak sis třeba zvykl na cizí země?

Ano žil som na Slovensku, v Rakusku vo Švajčiarsku a teraz tu Česku. Ako si to všetci asi myslia, život vo Svajciarsku je úplně iný, menej starostí, čisto, krásná krajina, tam som si urobil aj vodičak na velkú motorku a dá sa povedat že som ju niekolko krát na nej aj prešiel. Asi naj je FURKA PAS, samé zakruty proste pecka. Inak všade sa žilo dobre len Swiss je Swiss. Tu v Česku som pomali 2 roky a páčí sa nám tu, já to berem ako Československo. V 83tom som sa narodil práve Československu a cítím to tak do dnes. Pracujem tu v Česku ako řidič kamionu s ADR (vozím plyn z Německa sem do ČR). Inak vodičák C, E, profesák a ADR som si zas robil tu v Česku.

Je něco, co by jsi chtěl říct na závěr? Nyní máš možnost.

 

Počet startů: 115

Počet pódiových umístění: 5

Počet titulů: -

Autor: Jacob, Fananek

26.03.2024