Breaking NEWS

LukyPRo #29

Ducati Lenovo

V této sezóně jsi velkým favoritem, máš za sebou hezkou sérii vítězství. Čekal jsi před sezónou že se Ti bude dařit?

Ano, to je pravda, v posledních závodech se mi zadařilo a připsal jsem si 3 důležité výhry, nicméně před sezónou jsem takovéto výsledky rozhodně neočekával.
 

Patříš k nejzkušenějším jezdcům v tomto šampionátu. Z minulosti víš, jaké to je vyhrát titul. Věříš že na konci sezóny přidáš další?

Je tomu tak. O tomto víkendu nastoupím již do svého 154. závodu a rád bych tyto zkušenosti jakožto služebně ,,nejstarší“ jezdec uplatnil po zbytek sezóny a připsal si druhý titul. Každopádně jsem si naprosto vědom toho, že to nebude vůbec nic jednoduchého a Vojta mě ještě hodně pozlobí.
 

V minulém závodě jsi se dostal do nepříjemného kontaktu s Honzou, a vyfasoval z toho trest startu z posledního místa do dalšího závodu. Cítíš to jako velké omezení, nebo tě to tolik netrápí?

Bohužel je tomu tak. Byla to moje chyba, kdy jsem se nevěnoval jízdě, ale koukání na dashbord, kde jsem si kontroloval trakci a benzín. Nakonec z toho byl kontakt s Honzou, po kterém se on odporoučel na zem. Jsem ale toho názoru, že trest, který jsem následně dostal, je až příliš tvrdý, například v porovnání s tím, co jsme u pár jezdců viděli o den déle ve skupině FAST, jenž žádný trest následně neviděli. Trest jsem ale přijal a hodlám se poprat o solidní bodový zisk i napříč startu z posledního místa.

Je něco, co by jsi chtěl říct na závěr? Nyní máš možnost.

 

Počet startů: 152

Počet pódiových umístění: 72

Počet titulů: 1

Autor: Jacob, Fananek

01.03.2024