Breaking NEWS

Dex #75

Ducati Lenovo

Už dávno tě nemůžeme brát jako nováčka a stává se z tebe ostřílený jezdec skupiny FAST. Jak by jsi hodnotil své dosavadní působení v šampionátu?

Tak předem ahoj všichni. No děkuji, ale až tak bych to neviděl, jako ostřílený jezdec. V šampionátu si myslím že od doby vstoupení do tohoto „kolotoče“ jsem se o hodně zlepšil, ale pořád to není tak jak bych si představoval. Jsem rád za 2 třetí místa v celém působení, ale mohlo by jich být více. Ono se to nezdá, ale zlepšit se i v esportu znamená hodně trénovat a zkoušet kde se zlepšit. Už jsem měl i po pár špatných závodech chuť to vzdát a přestat jezdit, ale naštěstí mě ostatní jezdci podrželi a povzbudily abych to nevzdával. Tak stále bojuji a snažím se ostatním znepříjemnit umístění v šampionátu.
 

V tabulce jsi na 5. místě a na 4. Tonyho ti moc bodů nechybí. Věříš si na tohoto zkušeného jezdce?

Ano, jsem na 5. místě , ale nejsem moc spokojený. I když nejsem nějak zvlášť rychlý , na tom musím také zapracovat, tak chybami v závodě si dobré umístění pokazím a po pár chybách se dostat do nějakého klidu a dobrého tempa to není jednoduché. Tony je opravdu hodně dobrý jezdec, od minulé sezony se zlepšit o 150% což je super a pokud nebude dělat chyby tak si myslím, že asi nemám se svým dosavadním stylem šanci se před něj v hodnocení dostat.
 

Sezóna se nám blíží do druhé poloviny, jak jsi zatím spokojený se svými výsledky?

Jak jsem psal, spokojený opravdu nejsem, dělám hodně chyb které končí pádem a to není dobré. Mám hodně velké rezervy při brždění a udržení stopy je ještě pro mě celkem problém. Jakmile začnu chybovat , začnou pracovat nervyčky a to už je konec. Ale celkově jsem spokojený, od vstoupení do Czech GP Championship jsem udělal velký progres a hodně jsem se zlepšil, ale je pořád na čem pracovat. Pevně doufám, že se ještě malinko vylepším a nějaké to pódium ještě dám.

Je něco, co by jsi chtěl říct na závěr? Nyní máš možnost.

 

Počet pódiových umístění: 2

Počet startů: 46

Autor: Jacob, Fananek

23.2.2024