Breaking NEWS

Jarda 2

Ze všeho nejdříve ti musíme pogratulovat k zisku titulu mistra světa. Z této sezóny sis udělal opravdu one man show, svým rivalům jsi nedal absolutně žádnou šanci. Jak si užíváš tento moment?

Mám velkou radost, ale je škoda, že nejeli všichni přihlášení závodníci, což by určitě obohatilo šampionát skupiny FAST. Tím nechci říct, že závodníci, kteří jeli se mnou sezonu byli špatní, akorát jsem měl více štěstí.
 
Bez povšimnutí nemůžeme nechat také fakt, že tě podporovalo strašně moc tvých fanoušků. Snad každý závod se objevovali chorály s tvým jménem u Lukyho na streamu. Jak moc tě i tohle hnalo dopředu?
 
Jsem moc rád, že mám tak velikou fanouškovskou základnu, které si moc vážím a tímto jim moc děkuji. A ty slíbené čokolády vám pošlu. Tím že mi věřili, mi dodávali nadpozemské schopnosti, jsou to moje zlatíčka.
 
Další sezónu tě můžeme očekávat ve skupině PRO. Jaké budeš mít osobní cíle? Pokusíš se i konkurovat nejrychlejším jezdcům z celého šampionátu?
 
Do skupiny PRO se moc těším, ale bude těžké se zde prosadit. Kluci jsou ve skupině PRO moc rychlí. Budu rád, když je zahlédnu aspoň v prvním kole. Za top 5 budu rád.
 
Máš něco na srdci, co by jsi chtěl říct? Nyní máš možnost.
 
Chtěl bych poděkovat klukům ze skupiny FAST za super sezónu a klukům, kteří se mnou v týdnu trénují. Přeji všem závodníkům hodně úspěchů do dalších sezón.
 

 

Počet pódiových umístění: 74

Počet startů: 101

Autor: Jacob