Breaking NEWS

Bučar 22

Není to tak dávno, co jsi se k nám do šampionátu připojil. Ze začátku jsme tě mohli sledovat spíše na zadních pozicích, nyní tě ale už musíme brát jako vážného adepta v bojích o ty nejlepší pozice. Čemu přisuzuješ tento velký výkonnostní skok?

První sezónu jsem moc nejezdil, a nebyl jsem vůbec zvyklý. Odjel jsem jen pár závodů, kde mě pronásledovaly pády. Za tento vzestup vděčím tréninkům s Jacobem, a taky si myslím, že je to díky slabší kubatuře. Moto3 mi prostě sedly, a oproti debutové sezóně více trénuji a pravidelně jezdím.

Výhru stále nemáš, nicméně v Austrálii jsi k tomu měl opravdu blízko. Co se stalo?

Déšť je moje parketa, v těchto podmínkách si celkem věřím. Cítil jsem, že bych mohl být opět minimálně na bronzu, ovšem jel jsem druhý a dlouhou dobu pár vteřinek za Jardou. Následovaly dva pády a potom už se ztráta nedala dohnat. Ale za svoje prémiové 2. místo jsem spokojený.

Zajímavostí je, že v Austrálii kde byl závod na vodě, jsi prokázal velkou rychlost a dokonce jsi chvílemi trápil i Jardu. Považuješ závody v dešti jako výhodu pro tebe?

Ano, závody na vodě mi celkem jdou a vyhovují. Myslím, že kdyby bylo sucho, tak bych Jardu nepotrápil.

Máš něco na srdci, co by jsi chtěl říct? Nyní máš možnost.

Timto bych chtěl poděkovat Tomášovi Holcovi (Nitro_46), který mě sem do téhle fajn bandy dostal. A Jardovi bych rád vzkázal: Běž už do PRO, na one man show je tady Kazma. Také bych chtěl dodat, že přeji hodně úspěchů, zábavných a napínavých závodů všem jezdcům.

Počet pódiových umístění: 8

Počet startů: 26

Autor: Jacob